KEZDŐLAP

Tisztelt szülő!

Ez az oldal azért jött létre, hogy az óvodában végző, iskolaköteles gyermekét online formában is be tudja iratni a Helmeczy Mihály Alapiskolába az áprilisi hónap folyamán.

A MEGHÍVÓ menüpont alatt információt kaphat az ünnepélyes beiratkozás időpontjáról és helyszínéről, melyre az online formában beíratott gyermekét és Önt is sok szeretettel várjuk!

A BEIRATKOZÁSI KISFILM menüpontra kattintva bepillantást nyerhetnek iskolánk 1. évfolyamának mindennapi életébe.

Gyermeke számára is készítettünk egy kis meglepetést, melyet az ISKOLACSALOGATÓ menüpontra kattintva tekinthet meg. Ha gyermekének van hozzá kedve, meg is tanulhatja mindazt, amit a videóban lát és hall.

A KÉRVÉNY menüpont alatt töltheti ki online formában a kérvényt az alapiskola első osztályába való felvételre. Kérjük, hogy minden adatot a törvényes képviselők (mindkét szülő) személyi igazolványa és gyermeke anyakönyvi kivonata alapján töltsön ki. Miután elkészült, kattintson a KÜLDÉS gombra.

Ugyanúgy legyen szíves kitölteni a jelentkezési lapot az első évfolyamba a 2022/2023-as tanévre, melyet a JELENTKEZÉSI LAP menüpont alatt talál és a KÜLDÉS gomb segítségével továbbíthat iskolánknak.

A TESZT menüpontra kattintva gyermekével megoldhat egy iskolaérettségi tesztet, mellyel felmérheti gyermeke szókincsét, hosszú- és rövidtávú memóriáját, érzelmi- és szociális érettségét.

Esetleges kérdéseivel, kéréseivel forduljon iskolánk igazgatójához, Szabó Ferdinándhoz és alsó tagozatos igazgatóhelyetteséhez, Dobos Tímeához, akiket a 0904 764 864-es vagy a 0908 327 320-as telefonszámon tud elérni.

Köszönjük szépen az együttműködést!

KÖSZÖNJÜK, HOGY A HELMECZY MIHÁLY ALAPISKOLÁT VÁLASZTOTTA!